MAAK KENNIS MET LINQ

OVER LINQ

LINQ is een gespecialiseerd uitzendbureau dat zich voornamelijk richt op Hospitality, Evenementen, Logistiek, Klantenservice, Administratie en nog veel meer. Wij onderscheiden ons doormiddel van flexibiliteit, omgang met ad-hoc aanvragen en een uitgebreid en persoonlijk netwerk.

Met mooie samenwerkingen met o.a de Amsterdam RAI, Ahoy, de Jaarbeurs, Universiteit van Leiden, Schiphol, de ZiggoDome en de Zwarte Cross, weten wij onze uitzendkrachten niet alleen een (bij)baan te bieden, maar voornamelijk een ervaring voor het leven.

LINQ is twee jaar geleden overgenomen door de De Nieuwe Lichting groep en geniet sindsdien van een florerende ontwikkeling. Wij staan nooit stil en zetten altijd een extra stap voor onze uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Wat maak ons uniek? Wij bestaan uit onze doelgroep: studenten, starters en young professionals.

Bij LINQ geloven we in het handhaven van een reeks kernwaarden die onze acties en beslissingen sturen. Deze waarden zijn:

ONZE KERNWAARDEN

Integriteit: Wij geloven in eerlijk, transparant en ethisch handelen in al onze omgang met klanten, kandidaten en werknemers.

Respect: We behandelen iedereen met waardigheid en respect, ongeacht hun achtergrond, ervaring of positie.

Professionaliteit: We handhaven hoge normen van professionaliteit in onze interacties, communicatie en diensten.

Verantwoording: We nemen verantwoordelijkheid voor onze acties en streven ernaar onze beloften na te komen.

Samenwerking: Wij geloven in samenwerking met klanten, kandidaten en medewerkers om wederzijds succes te behalen.

Diversiteit: We waarderen diversiteit en inclusiviteit en streven ernaar een werkplek te creëren die alle individuen verwelkomt en ondersteunt.

Door vast te houden aan deze kernwaarden, streven we ernaar onze klanten uitzonderlijke service te bieden, kandidaten te helpen bij het vinden van een juiste (bij)baan en een positieve impact te creëren in de netwerken die we bedienen.