NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ LINQ!

HORECA TRAINING VAN LINQ

Vorige week hebben we een toffe horeca training georganiseerd voor onze fantastische uitzendkrachten, die binnenkort de horeca-scene gaan rocken. Wil jij weten hoe dit is verlopen? Klik dan op de onderstaande knop!

LINQ VRIJMIBO

Bij LINQ is het begrip 'vrijmibo' niet onbekend. Na een geslaagde werkweek genieten wij graag met z'n allen van een lekker drankje en bespreken wij het weekend.

WHO RUN THE WORLD? GIRLS!

Het team van LINQ bestaat voornamelijk uit vrouwen. Daarom is het op Internationale Vrouwendag altijd een feestje bij LINQ!

WAT ZEGGEN LINQERS OVER LINQ?

Het team van LINQ bestaat uit enthousiaste, hardwerkende en gemotiveerde mensen. Bij LINQ draait het om resultaten en gezelligheid. Lees rechts een review van een Junior Recruiter bij LINQ.

"Achter LINQ zit een enorm leuk team.

Naast dat we hard werken, wordt er genoeg ruimte gecreëerd om elkaar te leren kennen. Hierdoor ontstaan er fijne vriendschappen waardoor het altijd leuk is om naar kantoor te gaan.

Ik merk dat we door deze banden, en het vele lachen, de creativiteit naar buiten komt en deze zich uit in het schrijven van de vacatureteksten.

LINQ voorziet mij van passende cursussen, zodat ik mijn kennis kan uitbreiden en wij verder kunnen kijken naar de doorgroeimogelijkheden die bij mij passen.

Tot slot vind ik de mate van verantwoordelijkheid die ik krijg erg fijn.

Zo heb ik nauw contact met de opdrachtgever(s) en ga ik regelmatig bij hen op bezoek om de stand van zaken te bespreken en te sparren over verbetermogelijkheden."

-Junior Recruiter LINQ

PROMO VIDEO LINQ